Surface Hygiene Test Card

Surface Hygiene Test Card

Surface Hygiene Test Card-image

Brand: FSTest

CatNO: MC32.2092.5

Specifications: 50 tests/kit

Shelf life: Store sealed in 4-10℃ for 18 months. Store in 10-25℃ for 12 months with sealed.

Application: Intended for personnel hand hygiene, food processing equipment, catering kitchen environment, public environment surface hygiene rapid detection.

Description:

The presence of proteins in environment provides for a hotbed for rapid propagation of microorganisms;  and the protein itself is one of the vital structure components of bacterial cells.  The FSTest surface hygiene test card is a paper-based testing sensor that reacts with protein residue on tableware and food processing equipment by changing colors.  By comparing the results with the standard colorimetric card, the hygiene degree of surface is semi-quantitative evaluated.

Industries:

Popular science education, public health, domestic use and market supervision.

Application

Rapid assessing cleanliness of surfaces on tableware, meat processing equipment, and kitchen environment hygiene.

Limit of Detection

100ppm(mg/L)

Quantity

50 tests/kit

Content

Test strip x 50. 

Wetting reagent x 1 (7ml)

Chromogenic reagent x 1 (3ml)

Instruction x 1

Storage and Shelf Life

Store sealed in 4-10℃ for 18 month. Store sealed in 10-25℃ for 12 month.

Testing steps

1. Drop 2 drops of Wetting agent on the surface of the object to be tested

2. Lift the film on the test strip, circular sheet face down, Gently wipe on the surface of the object within the range of 10×10cm

3. The circular sheet side up and place flat, Drop 1 drops of Chromogenic agent on the circular sheet 

4. If the circular sheet turns purple within 1 minute , the test results are interpreted as very unclean. Otherwise, wait for 10 minutes and interpreted the results again. 

Thương hiệu: FSTest
Mã sản phẩm: MC32.2092.5
Quy cách: 50 test/bộ

Hạn sử dụng:

  • Bảo quản kín ở 4–10℃: 18 tháng
  • Bảo quản kín ở 10–25℃: 12 tháng

Ứng dụng:
Dùng để kiểm tra nhanh vệ sinh tay nhân viên, thiết bị chế biến thực phẩm, môi trường bếp ăn tập thể, và bề mặt môi trường công cộng.

Mô tả sản phẩm:

Sự hiện diện của protein trong môi trường tạo điều kiện thuận lợi cho vi sinh vật phát triển nhanh chóng, và protein cũng là một trong những thành phần cấu trúc quan trọng của tế bào vi khuẩn. Thẻ kiểm tra vệ sinh bề mặt FSTest là một cảm biến dạng giấy phản ứng với cặn protein trên dụng cụ ăn uống và thiết bị chế biến thực phẩm bằng cách thay đổi màu sắc. So sánh kết quả với bảng màu tiêu chuẩn để đánh giá bán định lượng mức độ vệ sinh bề mặt.

Lĩnh vực ứng dụng:

  • Giáo dục khoa học phổ thông
  • Y tế công cộng
  • Sử dụng trong gia đình
  • Quản lý và giám sát thị trường

Mục đích sử dụng:

Đánh giá nhanh độ sạch của bề mặt trên dụng cụ ăn uống, thiết bị chế biến thịt, và môi trường bếp.

Giới hạn phát hiện:

100 ppm (mg/L)

Số lượng:50 test/bộ

Thành phần bộ kit:

  • Que thử: 50 cái
  • Dung dịch làm ướt: 1 lọ (7ml)
  • Dung dịch hiện màu: 1 lọ (3ml)
  • Hướng dẫn sử dụng: 1 bản

Bảo quản và hạn sử dụng:

  • Bảo quản kín ở 4–10℃: 18 tháng
  • Bảo quản kín ở 10–25℃: 12 tháng

Các bước kiểm tra:

  1. Nhỏ 2 giọt dung dịch làm ướt lên bề mặt cần kiểm tra.
  2. Mở lớp màng của que thử, hướng mặt giấy tròn xuống dưới, nhẹ nhàng lau lên bề mặt cần kiểm tra trong phạm vi 10×10cm.
  3. Lật mặt giấy tròn lên trên và đặt nằm ngang, nhỏ 1 giọt dung dịch hiện màu lên giấy tròn.
  4. Nếu giấy tròn chuyển sang màu tím trong vòng 1 phút, kết quả được hiểu là "rất không sạch". Nếu không, chờ thêm 10 phút rồi đọc kết quả lần nữa.